Diensten

Containerverhuur

We beschikken over diverse soorten en maten containers, variërend van 6 tot 40 m3. Onze open containers zijn geschikt voor het afvoeren van onder meer afval (tuin-/bouw-/sloopafval), grond en puin. De gesloten en afsluitbare containers zijn uitermate geschikt voor de opslag van materialen. Wij verhuren containers voor korte en lange periodes. Containers worden geplaatst en opgehaald.

Depot

In het depot op ons bedrijfsterrein in Maasbracht liggen ruime hoeveelheden zand, teelaarde en menggranulaat op voorraad. Benodigde hoeveelheden kunnen naar wens worden afgehaald of op locatie worden bezorgd. We nemen schoon puin in en bieden tijdelijke opslagruimte.

Grondverzet

Onze gecertificeerde medewerkers beschikken over ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende grondverzetprojecten. Van het rooien van bomen en wortels, zeefwerk op locatie, tot het uitgraven en ophogen van (bouw)terreinen en de aanleg van wegen, bermen en taluds. Dankzij ons uitgebreide machinepark met alle denkbare hulpstukken – van bakken, grijpers, hamers, knijpers, trommels, vorken en (tril)platen – en het gebruik van hoogwaardige meetapparatuur klaren we iedere klus snel, flexibel en op maat. Onze machines en hulpstukken worden verhuurd inclusief bediening en brandstof.

Transport

Ons wagenpark bestaat uit diverse kleine en grote vrachtwagens, opleggers en kraanwagens, geschikt voor het transport van bouwstoffen als zand, grind en grond. Maar bijvoorbeeld ook voor maatwerktransporten van bijvoorbeeld bouwketen en machines. Een aantal van onze auto’s is voorzien van overdrukcabines, waardoor ook het transport van verontreinigde grond bij ons in goede handen is.  We denken graag mee over een passende oplossing voor al uw transportvragen, binnen én buiten Limburg. In de winter staan we met schuif- en strooiwagens voor u klaar om gladheid te bestrijden of terreinen sneeuwvrij te maken.

Materieel

Aannemers- en transportbedrijf Fred Puts in Maasbracht beschikt over een modern, goed onderhouden en zeer compleet machine- en wagenpark voor grondwerkzaamheden en transport. Daarnaast beschikken we over diverse soorten afval- en opslagcontainers.